Rishikimi i Produkteve të CBD të Charlotte’s Web CBD 2022

Rishikimi i Produkteve të CBD të Charlotte’s Web CBD 2022

Rishikimi i Produkteve të CBD të Charlotte’s Web CBD 2022 150 150 DMC

Rishikimi i Produkteve të CBD të Charlotte’s Web CBD 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

A është CBD Legal? Projekt -ligji i fermës 2018 hoqi kërpin nga përkufizimi ligjor i marijuanës në Ligjin e Substancave të Kontrolluara. Kjo bëri që disa produkte CBD të rrjedhura nga kërp me më pak se 0.3 përqind THC federale të ligjshme. Sidoqoftë, produktet CBD që përmbajnë më shumë se 0.3 përqind THC ende bien nën përkufizimin ligjor të marihuanës, duke i bërë ato federale të paligjshme, por të ligjshme sipas disa ligjeve të shtetit. Sigurohuni që të kontrolloni ligjet e shtetit, veçanërisht kur udhëtoni. Gjithashtu, mbani në mend se FDA nuk ka aprovuar produkte CBD pa recetë, dhe disa produkte mund të etiketohen në mënyrë të pasaktë.

Ueb i Charlotte është një nga markat më të njohura të Cannabidiol (CBD). Kompania është e vendosur në Shtetet e Bashkuara dhe shet produkte të shumta me cilësi të lartë CBD të bëra nga kërpi i rritur në SH.B.A.

Lidhje të shpejta

 • Vaj më i mirë 17 mg CBD: Vajrat CBD të Charlotte’s Web
 • Formula më e mirë origjinale CBD Vaji: Formula origjinale e Charlotte CBD Oil
 • Gummies më të mira CBD: Gummies CBD të Charlotte’s Web

CBD është një përbërës jo intoksikues që vjen nga bima e kanabisit sativa (C. sativa). Ndërsa substanca ka fituar popullaritet për përfitimet e saj të mundshme shëndetësore, hulumtimi është ende në vazhdim.

Ky artikull eksploron Web CBD të Charlotte, përfshirë prejardhjen e kompanisë dhe disa prej produkteve të saj.

Terminologjia CBD

Ekzistojnë disa terma të zakonshëm që njerëzit që kërkojnë produkte CBD do të hasin. Tabela më poshtë detajon disa nga termat dhe kuptimet e tyre.

termi do të thotë
cbd një përbërje brenda Bima C. sativa që nuk krijon individë me ndjesi të lartë zakonisht shoqërohen me përdorimin e kanabisit.
thc një përbërës në bimën C. sativa. Compshtë përbërja psikoaktive që krijon ndjesinë e lartë nga përdorimi i kanabisit. > Sidoqoftë, nivelet e THC duhet të jenë jo më shumë se 0.3% për të përmbushur rregullimin e administrimit të ushqimit dhe ilaçeve (FDA) në produktet CBD me spektër të plotë.
me spektër të gjerë Produkte me spektër të gjerë përmbajnë komponime natyrale të bimës kanabis. Sidoqoftë, ndërsa prodhuesit heqin të gjithë ose pjesën më të madhe të THC në CBD me spektër të gjerë, ai ende mund të jetë i pranishëm në sasi gjurmë.
CBD Izoloni Kjo është forma më e pastër e CBD dhe duhet të përmbajë 0% THC.
kanabinoids Përbërjet brenda bimës së kanabisit, nga të cilat ka mbi 120. CBD është kompleksi i dytë më i pasur në bimë pas THC.
Terpenes Një tjetër përbërje e bimës C. sativa, terpenes zakonisht u japin bimëve aromat e tyre specifike. Disa terpenes, siç është limoneni, mund të kenë përfitime specifike shëndetësore.
Certifikata e Analizës (COA) Prodhuesit me reputacion të produkteve CBD duhet të sigurojnë që një COA të jetë në dispozicion për inspektim. Një COA siguron informacione mbi testimin e palëve të treta që laboratorët e pavarur kryejnë për një produkt të veçantë. Ndonjëherë, produktet do të kenë një kod smartphone të skanueshëm që i drejton njerëzit në COA në internet. >

isfarë është rrjeti i Charlotte?

Në vitin 2011, The Stanley Brothers, një grup prej shtatë vëllezërsh me bazë në Kolorado, zhvilluan një kërp të lartë CBD me tetrahidrocannabinol të ulët (THC). THC është përbërësi psikoaktiv në kanabis që siguron ndjenjën "e lartë".

Emri i kësaj tendosje kërpi, CW1AS1, u frymëzua nga një vajzë 5-vjeçare me emrin Charlotte Figi, e cila kishte jetuar me një formë të rrallë të epilepsisë që kur ishte 3 muajsh.

Në vitin 2012, nëna e Charlotte kontaktoi vëllezërit, duke kërkuar një trajtim natyror jo intoksikues për vajzën e saj. Prindërit e Charlotte e konsideruan CBD kur spitali nuk mund të ndihmonte më vajzën e tyre.

Soji i kërpit zvogëloi në mënyrë drastike shfaqjen e konfiskimeve në Charlotte, i cili dikur kishte 300 konfiskime tonik-klonike çdo javë. Një vit pasi filloi trajtimin e rregullt të CBD, Charlotte përjetoi një konfiskim 2-3 herë në muaj.

Reputacioni

Vëllezërit Stanley morën një mbulim të gjerë të mediave pas efektit të CBD në Charlotte. Dr Sanjay Gupta, https://harmoniqhealth.com/ korrespodentja kryesore e CNN, në mënyrë të famshme ndryshoi pozicionin e tij në kanabisin mjekësor pasi takoi atë dhe familjet e tjera me përvoja të ngjashme të përfitimeve të CBD.

Në vitin 2019, Better Business Bureau (BBB) akreditoi kompaninë me një vlerësim A. Që atëherë, megjithatë, kompania ka humbur akreditimin e saj në BBB.

Për më tepër, në vitin 2017, Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) lëshoi një letër paralajmëruese për ndërmarrjet shoqërore Stanley Brothers, sepse ata i etiketuan disa nga produktet e tyre si "shtesa dietike".

Uebi i Charlotte aktualisht po përballet me dy padi të veprimit të klasës për keqpërdorimin e produkteve të tij CBD dhe mbivlerësimin e sasisë së ekstraktit të kërpit në kremrat CBD.

Shërbimi i Klientit

Ueb i Charlotte ofron një garanci të kënaqësisë së klientit. Njerëzit që nuk janë të kënaqur mund të marrin një rimbursim të plotë nëse e kthejnë produktin e papërdorur brenda 30 ditëve nga blerja.

Nëse njerëzit kanë pyetje ose shqetësime në lidhje me një produkt specifik, ata mund të kontaktojnë shërbimin e klientit në internet të Charlotte.

Transparenca dhe Standardet

Ueb i Charlotte është transparent në lidhje me standardet e tij të përpunimit, prodhimin dhe financat. Kompania siguron certifikata të analizave specifike për grupe (COAS), të cilat ofrojnë informacione për përqendrimet e sakta të CBD, THC dhe komponimeve të tjera të pranishme në produktet e saj. COA gjithashtu përfshijnë rezultate të testeve të sigurisë për pesticide, metale të rënda dhe tretës.

Njerëzit mund të mësojnë më shumë rreth procesit të prodhimit të kompanisë, nga mbjellja dhe korrja deri në nxjerrjen dhe kontrollin e cilësisë, në faqen e saj të internetit.

Kompania gjithashtu siguron informacione financiare, të tilla si të ardhurat tremujore, informacionin tatimor dhe analizën e aksioneve.

Ueb i Charlotte përdor një strukturë prodhuese të regjistruar në FDA. Kompania ndjek udhëzimet e ndotësve të Shoqatës Amerikane të Produkteve Herbal dhe Rregulloret e Propozimit të Kalifornisë 65. Propozimi 65 mbron burimet e ujit të pijshëm nga ndotja me kimikate të dëmshme.

Ueb i Charlotte kohët e fundit mori Certifikatën e Praktikës së Mirë Dietare të Fondacionit Kombëtar të Sanitare Ndërkombëtare.

çmimi dhe cilësia

Në krahasim me markat e tjera CBD, produktet në internet të Charlotte janë relativisht të lira, duke marrë parasysh cilësinë dhe fuqinë e tyre. Shumica e ofertave të saj janë në rangun prej 15-120 $. Kompania gjithashtu ofron produkte me shumicë dhe të paketuara për 60-300 dollarë.

Për më tepër, kompania ka një program shpërblimesh dhe një zbritje prej 15% për veteranët.

Ueb i Charlotte përdor ekstrakt të kërpit me spektër të plotë. Kjo do të thotë që nxjerr vajin e saj CBD nga e gjithë bima në vend që të izolojë një përbërje të vetme. Si rezultat, produktet e saj përmbajnë CBD dhe fitokannabinoids të tjerë, terpenes, flavonoids dhe acide yndyrore thelbësore.

Kompania rrit kërpin e saj në Kolorado dhe ndjek praktikat e bujqësisë organike, por kërpi i saj nuk është organik i çertifikuar. Produktet e saj janë të lira nga gluten dhe organizmat e modifikuar gjenetikisht (OMGJ). Ato janë gjithashtu të përshtatshme për vegans.

Pro dhe kundër

Më poshtë, ne rendisim disa pro dhe të këqijat e Web të Charlotte:

Pro

 • Prmimet e arsyeshme
 • produkte jo-OMGJ, miqësore me vegan dhe pa gluten
 • Zbritje për veteranët
 • 41 Ankesat ndërmjet janarit 2021 dhe janarit 2022
 • Nuk mban më akreditim me BBB
 • COA jo nga Laboratori i Palëve të Treta
 • Në pritje të padisë së veprimit të klasës për marketing të pahijshëm brenda shtetit të Kalifornisë

produktet në internet të Charlotte

Më poshtë janë disa nga produktet që ofron në internet Charlotte.

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e produktit janë thjesht të bazuara në kërkime.

Lajmet Mjekësore Sot ndjek një proces të rreptë të zgjedhjes dhe verifikimit të produkteve. Mësoni më shumë këtu.

Vaj më i mirë 17 mg CBD: Vajrat CBD të Charlotte’s Web CBD

Web -i i Charlotte prodhon një shumëllojshmëri të vajrave CBD që mund të ndihmojnë:

 • Fokusi i mbështetjes
 • lehtësoni stresin
 • Promovoni gjumë të shëndetshëm
 • Ulja e inflamacionit të shkaktuar nga ushtrimi

Ekstrakt, vajra bartës dhe shije natyrale.

Ky vaj CBD vjen në tre forca të ndryshme: 7 miligram (Mg), 17 mg dhe 60 mg. Ueb i Charlotte gjithashtu ofron dy madhësi shishe: 30 mililitra (ML) dhe 100 ml.

Kompania rekomandon opsionin 17 mg për njerëzit që janë të ri në CBD. Ky vaj jep të paktën 17 mg CBD për 1 ml shërbim ose një pikëz të plotë.

Njerëzit që provojnë CBD për herë të parë mund të dëshirojnë të fillojnë me gjysmë pikash dhe gradualisht të rrisin dozën. Vaji 7 mg CBD është një tjetër mundësi e përshtatshme për njerëzit që preferojnë një fuqi më të ulët.

Vaji 60 mg CBD ofron përqendrimin më të lartë të CBD për shërbim. Ueb i Charlotte rekomandon këtë produkt për njerëzit që tashmë janë të njohur me substancën.

Vajrat CBD të Charlotte’s Web CBD vijnë në katër shije:

 • çokollatë nenexhiku
 • kthesë limoni
 • Blossom portokalli
 • Vaji i ullirit – Natyrisht

Pricesmimet fillojnë nga 59,99 $ për një shishe 30 ml.

Dyqani tani

Formula më e mirë origjinale CBD CBD: Web i Charlotte Formula Origjinale CBD Oil

Ueb i Charlotte ende prodhon vajin e parë të CBD, duke siguruar të paktën 50 mg CBD për shërbim.

Shumica e prodhuesve të CBD, përfshirë rrjetin e Charlotte, nxjerrin vajrat e tyre CBD duke përdorur metodën e nxjerrjes së dioksidit të karbonit (CO2). Sidoqoftë, vaji i formulës origjinale CBD është nxjerrë alkooli izopropil.

Ueb i Charlotte prodhon vajin e tij origjinal të formulës CBD në tufa të vogla për shkak të procesit të nxjerrjes intensiv të punës. Kompania heq të gjithë alkoolin nga formula përfundimtare, e cila më pas i nënshtrohet testimit të sigurimit të cilësisë.

Pricemimi është 119,99 $ për një shishe 30 ml.

Dyqan tani

Gummies më të mira CBD: Web Gummies CBD të Charlotte

Ueb i Charlotte ofron një larmi gummies CBD. Më poshtë janë detaje të mëtejshme në lidhje me Gummies e tij të gjumit dhe rimëkëmbjes:

Gummies gjumi

Gummies e gjumit përmbajnë 10 mg CBD dhe 3 mg melatonin për shërbim të 2 gummies. Kompania sugjeron që të rriturit të marrin 2 gummie 30 minuta para se të flenë.

Një meta-analizë hulumtoi efektivitetin e melatoninës në trajtimin e njerëzve me çrregullime të gjumit. Studiuesit zbuluan se substanca zvogëlon vonesën e fillimit të gjumit, rrit kohën totale të gjumit dhe përmirëson cilësinë e përgjithshme të gjumit.

Shkencëtarët zbuluan se efektet e melatoninës ishin modeste në përmirësimin e gjumit, krahasuar me trajtimet e tjera për pagjumësinë. Sidoqoftë, mund të ketë një rol në trajtimin e çrregullimeve të gjumit, veçanërisht në zvogëlimin e efekteve anësore të trajtimeve të ngjashme.

Gummies e Rimëkëmbjes

Gummiet e rimëkëmbjes në internet të Charlotte përmbajnë 10 mg CBD, 25–50 mg

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.