Moja sumnja je da sam ih upravo zasadio malo rano.

Moja sumnja je da sam ih upravo zasadio malo rano.

Moja sumnja je da sam ih upravo zasadio malo rano. 150 150 DMC

Moja sumnja je da sam ih upravo zasadio malo rano.

Rastopite maslac u velikom loncu na srednje jakoj vatri, a zatim pirjajte celer i češnjak 3-5 minuta dok češnjak ne počne smeđe.

Dodajte sve ostale sastojke i dovedite do vrenja, a zatim smanjite do teške pirja. Kuhajte kupus 7-15 minuta, sve dok vam se ne omekša po želji. Skidani kupus trebat će manje vremena za kuhanje nego nasjeckano, a trebali biste očekivati da će kupus izgubiti neku boju dok se kuha.

Kad se kupus završi, odvojite ga od tekućine naprezajući se kroz kolač. Vratite tekućinu u lonac i donesite da prokuhate kako biste počeli smanjivati umak. Neko će vrijeme biti samo jako kipuća tekućina, ali doći će do točke kada se počne značajno zgušnjavati. U ovom trenutku morat ćete se malo miješati kako biste bili sigurni da ne izgori. Nastavite sve dok se ne sasvim sirupa, gdje u tavi možete poprilično gurnuti tekućinu i vrlo polako teče natrag da bi se pokrijelo. Lakše je prosuditi koliko je sirupast ako nagnete tavu na njenom rubu i pustite tekući bazen zajedno. Zatim ga možete premjestiti svojom lopaticom kako biste testirali njegovu debljinu.

za posluživanje, samo sipajte redukciju preko vrha kupusa!

Ovaj jednostavan recept za kuglice s 5 sastojaka je Obiteljski favorit i odličan je dodatak bilo kojem zamjeni za blagdanske kolačiće ili prostirki za zabavu!

Ovo!

Bourbon kuglice su moj najdraži božićni kolačić.

Kad smo bili mladi, moji su roditelji svake godine priredili ogromnu božićnu zabavu. Kuća je bila prepuna preko 100 ljudi, a moja mama je provela cijeli tjedan prije nego što se pripremila za zabavu. Napravila je slamke od sira, dip od sira i ove kuglice burbona, među mnogim drugim predjelima i desertima. Ironično je da bih svake godine pojeo burbon kuglu i pomislio “ovo je odvratno !!” (Vjerojatno bi desetogodišnje dijete trebalo opisati okus snažnog okusa burbona!) Ali kako sam okusio godinu dana u godinu, odrastao sam da volim kuglice burbona – i burbon!

Bourbon je zapravo naš naš Obiteljsko piće.

Moja baka je voljela staromodno, a moj djed je uvijek naredio Manhattan. Tako da biste mogli reći da me okus kuglica burbona podsjeća na moje djetinjstvo na apsolutno najbolji način. To je razlog zašto ih toliko volim. Danas bi bio 95. rođendan moje bake – voljela bi ovaj post.

Virginia Bourbon!

Što je lopta za burbon?

Tradicionalne lopte za burbon su lopte za burbon Mješavina mrvica kolačića, pekana, šećera, kakao praha, kukuruznog sirupa i burbona valjana u šećeru u prahu. Nila dietoll recenzije ovdje Wafers je popularni kolačić izbora, a Bourbon je alkohol, ali to možete napraviti i kao kuglice s rumom, s aromatiziranom votkom ili čak mjesečinom! Čuo sam da izrađujem službene kuglice u Kentuckyju Bourbon U koje ne možete koristiti vafre vanilije, a neki recepti zahtijevaju prvo namakanje orašastih plodova u burbonu. Volim se držati ovog recepta jer je super lagan i donosi na burbon. Možda biste htjeli upozoriti sve koji ne piju da to nije pečenje. Ne nudite sedmogodišnjim dječacima; )

Pomalo zdraviji burbon kuglica

U pokušaju da ih učinim * malo * malo zdraviji s više prave hrane, podbacio sam šećer tijesta za kokos i trgovao kukuruznim sirupom Za med. Razmišljao sam o tome da ih valjam u nečemu superhranom, ali šećer u prahu je za vanjski. Ova je verzija malo gorka bez sav šećer u prahu iznutra, ali ako volite tamnu čokoladu, svidjet će vam se zamjena. Prevrtanje ih u otopljenoj čokoladi i možda bi bila zabavna ideja! Vrh s pekanom za dodatni dodir.

5 sastojaka Bourbon kuglica Recept

sastojci

12 unca kutija vanilijeva vafrija1 šalica pecans1 šalica kokosovih pahuljica2 tbbsp kakao prah3 tbsp med+ 1 1 /4 šalica pića!+ Slastičari šećer za kotrljanje

Kako napraviti kuglice burbona

Korak jedan: tost pecans

Stavite ih u toster ili pećnicu na samo nekoliko minuta u 400*. Ne gledajte pogled ili će izgorjeti.

drugi korak: Napravite mrvice

Dodajte vanilijeve vafere, pekane, kokos i kakao u svoj procesor za hranu. Pulsirajte sve dok ne budete imali sitne mrvice. Dobro pomiješajte rukama dok se tijesto ne formira.

Korak četiri: Prevrnite se u kuglice

Prevrnite se u kuglice od oko jednog inča. Odložite svaki na tanjur ili lim za pečenje dok se valjate.

Korak pet: Prevrnite se u šećeru u prahu

Spremite ih u limenku napunjenu voštanim papirom ili pergamentom ili napunite staklenku I vežite se lukom da biste dali kao poklon! Čuvati na sobnoj temperaturi.

Print

PIN

5 od 1 glasova

5 sastojačkih kuglica burbona

Ovaj jednostavni recept za kuglu od 5 sastojaka je obiteljski favorit i čini izvrsnim Pored bilo kojeg zamjena za blagdanske kolačiće ili prostirke za zabavu!

Deserts tečaja

Cuisine American

Bourbon s ključnim riječima

Pripremite vrijeme 15 minuta

Posluživanje 30 kuglica s burbonom

Oprema

Procesor za hranu

Sastojci

12 unci kutija vanilijevi vafri1 šalica pecans1 šalica kokosovih pahuljica2 žlice kakaa praha3 žlice meda11/4 šalice burbononfektora Šećer za kotrljanje

Upute

toast pekane. Stavite ih u toster ili pećnicu na samo nekoliko minuta na 400*. Ne pazi na stranu ili će izgorjeti.kopajte mrvice. Dodajte vafere vanilije, pekane, kokos i kakao u svoj procesor za hranu. Pulsirajte dok ne budete fini Wafers Crumbs Mix. Dobro pomiješajte rukama dok se tijesto ne formira. Ulažite se u kuglice od oko jednog inča. Uložite se u šećernu stolu u prahu u limenci napunjenom voštanom papirom ili pergamentom na sobnoj temperaturi.

Evo stare fotografije mame i mene prije njezine godišnje božićne zabave, svi odjeveni. Izgledamo prilično fancy, zar ne 😉

mi. Jesu. DOM!!! I nikad ne odlazim !! [Kucajte na drva]. Barem dugo, dugo vremena!

Današnje putovanje u Charlottesville uključivalo je pit zaustavljanje u Warrentonu u Virginiji kako bi posjetio Pablo, Lindu i najnoviju veliku žetvu!

Warrenton je tako Šarmantni

i volim kako su dizajnirali njihovu trgovinu!

[uzimanje bilješki!]

Prošlo je neko vrijeme otkad sam imao svježi veliki žetve Pećnica

tako dobra s medenim maslacem !!!

Morate otputovati u Warrenton da biste isprobali ovog momka – pahuljast peciva, napunjena jabukama, šećerom cimeta i bijelim cheddar sirom! !

Nakon obilaska okusa, krenuli smo niz ulicu do…. Crni medvjeđi bistro!

Bears svuda!

i stvarno dobra svježa hrana !! Opet, morate otputovati u Warrenton!

Matt je dobio klupski sendvič na… Veliki žetveni kruh!

larbs i ja sam otišao na sendviče… podijelivši pocrnjeni losos pita i hummus omot

Imao sam pola pita (što je bilo nevjerojatno !!) i 1 polovice omota – plus sve moje povrće!

Koliko je taj pas u prozoru?

W00F.

Neugodni sat zaustavljanja i vožnje u Mattovom priručniku (mrzim priručnike !! Zašto biste vozili priručnik ako možete manje razmišljati i pustiti automatski pogon za vas! ?) Vratili smo se HommmMeee !!

što je značilo oduzeti larbe ravno na najbolje mjesto u gradu: pivo trčanje.

Razgovarali smo s vlasnicima Bluegrass Brewing Company – vrlo zabavno !

Imao sam okus orašastih aleja s pivovarom South Street (koja je bila ukusna, ali ne tako dobra kao Bluegrass Brewing’s Bourbon Barrel Stout!)

Natrag u centru grada, Karen i Andrew stigli su ! Moj tjedan još uvijek ide i ide – sada imamo društvo!

Andrew i Larbs čine lijepe braće i sestre 🙂

Hodali smo ravno do večere, jer je bilo 20:00 i bili smo Hangry !

ravno natrag do Mono Loco! Pojeli smo ovdje prije samo nekoliko tjedana i shvatili da je to prekrasno relativno jeftino mjesto za odlazak iz vanjskih vlasnika za ležernu večeru.

Gospodo je dobila fantastične margarite-Matt the Spice-a-rita napravljen s Jalopeno opet. Ozbiljno, najbolja margarita koju sam ikad imao !! Morate se odmah voziti do CVILLE da biste ga isprobali.

Kao predjelo, podijelili smo pladanj pomfrit Yuca ugušen u nekakvom umaku od gljiva i sira. Om nebesa

Imao sam Gibson Burrito u zdjeli za večeru – hrskavi bakalar, tartufne gljive i pečene rajčice s cilantro kremom. Napravio sam ozbiljan udubljenje u ovoj gomili dobrote. Vraćajući se za još jedan sutra.

Matt je imao po dječaku burrito s mekim rakovima od školjke – torta s svetim rakovima.

nadajući se da će nebo opet izgledati ovako kad se sutra probudim. Vikend je uključivanje glazbenog + pivskog festivala, više zabavnih jela i nekih gooey brownie!

Recepti

Pozdrav svježe

Recepti su se osjećali živopisnim, Svježe i zdravo. Mnogi su bili privlačni i poput nečega što bih odlučio napraviti od časopisa ili kuharice. Volio sam karte s receptima s puno fotografija i vizuala – za koje mislim da kuhanje olakšava puno lakše od puno teksta! Imali su i popis opreme koji je bio koristan, a kalorije na kartici (ipak nema punih makronaredbi).

toliko smo voljeli ovu juhu! Naručio sam dva deserta – kolač od sira i čokoladni kolač od lave. Mazen i ja proždirali smo čokoladnu lavu, što je bilo sjajno, ali nisam mogao ni dovršiti kolač sira. Nije veliki obožavatelj. Dok Hello Fresh piše, „Dobrobit i održivost životinja ostaju sastavni dio naše korporativne predanosti našim kupcima i okolišu“, nisam vidio ništa na etiketima mesa zbog čega sam mislio da je to organski, hranjeni travom ili održivi .

pileća kobasica s jednim logom i juha od kale
losos u kremastom dijonskom umaku od chivea

a ovaj umak od lososa bio je epski! Lizao sam tanjur čisto.

Plava pregača

Plava pregača ima izvrsnu mješavinu klasika (volimo bilo što panko-vijuga) i manje poznatih recepata i sastojaka poput soje-gochujang lososa i jedno-pan yaki udon Miješajte. Dajem plavu pregaču najveći palac za recepte koji osjećaju zarez iznad onoga što bih napravio. Oni također imaju gomilu različitih stilova recepata, od njihovih setova za pripremu obroka do nove jela za toplinu i jesti. Porcije plave pregače su velikodušni, a smatrao sam da je njihov omjer povrća i ugljikohidrata i proteina najbolji od tri. Također možete zamijeniti proteine (recimo, od odreska do lososa), a plava pregača također podržava humano uzgojena mesa i održive morske plodove, koje volim.

lima od svinjetine i umak od kiselog trešanja s krumpirom i zelenim grahom

Gimme sve večere za obloge! Ova večera bila je briga – volio je umak od trešanja, a bio je i pobjednik s djecom. Mazen je pojeo sve (minus umak 🙂) Također smo to ispružili kroz 2 noći i jedan ručak (posljednja kriška svinjetine na salati), tako da je veličina porcije bila izvrsna.

One-pan govedina i udon rezanci miješajte s Bok choy & Sweet paprike

Ovo jelo je bilo puno okusa zahvaljujući ukusnom umaku napravljenom od sojine glazure, sezamovog ulja, riže Vinski ocat i Gochujang. Rezanci su bili debeli i povrće. Volio je One tan upotrebu!

Home kuhar

Recepti kućnog kuhara izgledali su klasičniji i manje avanturistički. Imaju manje recepata za odabir, a na prvi pogled ništa se zapravo nije zvalo moje ime kad sam naručio. Mislim da je to dijelom zato što se fotografija kućnog kuhara čini malo zastarjela – poput nekoga u studiju nasuprot šarenim, realnim fotografijama. Fotografija recepta zapravo je moja najveća pritužba na iskustvo kućnog kuhara!

Kućni kuhar je za svaki korak recepta koristio fotografije, ali našao sam recept malo teško pratiti. To bi moglo biti samo način na koji je kartica bila postavljena i/ili previše teksta. Također sam pronašao postupak narudžbe malo zbunjujući i morao sam platiti više za piletinu bez antibiotika. Recepti su ispali ukusni, ali mogao sam upotrijebiti 3x povrće (brokolini) koje su pružili!

Hrskava piletina Asiago s pečenim brokolinima i rižotom od rajčice

Rižoto je bio aromatičan, a hrskava piletina je za mene uvijek pobjednik. Volio je brokolini, ali mogao je pojesti dvostruko više!

klasični pileći fajitas

Ovo je bio jedan od njihovih brzog i jakih recepata koji su došli s nasjeckanim povrćem i unaprijed kuhanom piletinom. Iako je bilo lijepo uštedjeti vrijeme, nisam ga volio. Morao sam odabrati sirovi luk iz mješavine (da sam se sjekao, mogao bih ih izostaviti) i došao je s plastičnim ladicama, u koje nisam osjećao ugodno pečenje. Tako sam koristio vlastito posudu za pečenje.

Krajnji rezultat je doduše dobar okus, a cilantro umak i hrskavi prženi jalapeños bili su izvrsni dodaci!

Zašto isprobati komplet za obrok

Trošak = vrijeme + otpad hrane + prehrambeni otpad

Iako kompleti za obrok nisu jeftini, možda nisu toliko skupi kao što mislite. A kad uzmite u obzir vrijeme uštede, ne mora se obrok, otputovati u trgovinu i porcijeti mnoge sastojke, to bi zapravo moglo biti pranje kad uzmete u obzir vrijednost svog vremena. Ova studija je utvrdila da kuhanje s kompletom za obrok može izgubiti 62% manje hrane nego kad kupujete i pripremate se sa sastojcima trgovine.

Njihov ugljični otisak može zapravo biti niži od trgovina prehrambenih proizvoda

Mislim da se svi možemo složiti da je hodanje na tržište poljoprivrednika apsolutno najbolja stvar koju možemo učiniti za svoj otisak. Ali ako usporedimo trgovinu prehrambenih proizvoda i komplet za obrok, mislim da su više ili manje prilično slični. Trgovine prehrambenih proizvoda također dolaze s pakiranjem – jednostavno je ne vidite – a hrana dolazi na kamionima koji putuju puno kilometara. Morate se i voziti tamo i natrag. Dok setovi za obrok također putuju, rekli bi da na kraju postoji manje otpada, a većina njihovog pakiranja može se reciklirati (možda ne toliko u konvencionalnoj trgovini prehrambenih proizvoda). Studija Sveučilišta u Michiganu zaključila je da setovi za obroke imaju 25% niži ugljični otisak od namirnica kupljenih u trgovini.

Učinite ono što volite!

Nekako sam došao do toga Zaključak da su približno jednaki troškovima i vremenu, daju ili odvedu kućanstvo u kućanstvo. Obožavamo isprepletene redovne domaće obroke s setovima za obroke kako bismo izoštrili naše vještine, isprobali nove sastojke i uštedjeli vrijeme.

Iako se ovi postovi usko pojavljuju, vrt raste oko šest tjedana! Sunce je visoko, entuzijazam je visok, a biljke rajčice su posebno visoke!

To me čini da se droljam kad pogledam ovaj skup cvjetova i pupoljaka na ovoj slatkoj biljci.

Čujem da je ova rajčica posebno plodna i proizvodi ogromne klastere. Jedva čekam da napravim jedno od ovih:

ovo!

Htio sam ovo pokazati kao primjer vrste rasta koji bi trebao biti obrezan iz biljaka rajčice:

otkidajte bilo koji od ovih dodatnih izdanaka koji se sruše pod 45* kutova, i pokušajte održati jednu jedinu stabljiku u biljku. Ponekad je slomljeno srce kad shvatite da ste održavali strijelca koji praktički postaje druga biljka rajčice i morate ga otkinuti, ali sjetite se da to radite tako da ćete na kraju imati više rajčice i bolje kvalitete od Imali biste!

Marigoldi pored rajčice također izgledaju dobro.

U nekim lošim vijestima, većina okrane koju sam posadio umrla je. Izgledali su fino otprilike tjedan dana, ali tada su svi lišće postalo žuto, a zatim otpali. Tada su svi počeli klijati novim lišćem i pomislio sam: “Oh dobro, to je sigurno bio nekakav šok za presađivanje.” Ali nekoliko tjedana stagniranog rasta i jadnih biljaka nisu me ohrabrili. Zatim, četiri od šest potpuno ugriza prašinu.

Moja sumnja je da sam ih samo zasadio malo rano. Bilo je to blago proljeće i dok nije bilo mraza, definitivno je bilo nekoliko ponovljenih hladnih dana i noći. Dakle, nakon što sam oplakivao gubitak, trgovao sam malo kruha na poljoprivrednom tržištu za 4 paket nove okra i otišli su!

Ostali novi dodaci uključuju ovaj cool zeleni za koji nikad nisam čuo: Mizuna. Bilo je to još jedan nalaz poljoprivrednika, a uzgajivač ga je opisao kao “japansku rukulu”. Nije začinjena poput rukule (trenutno?), Ali sigurno ima slične namjene. To je poput sporednih dodataka mojim salatama da dodate malo dubine okusa.

Contents

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.