Limoncello scroppino

Limoncello scroppino

Limoncello scroppino 1080 1080 DMC

Limoncello scroppino

– Ingrediënten –

– 30ml Limoncello – 60ml Prosecco – Vanille ijs(2 scheppen) – Citroen –

– Hoe maak je een Limoncello Scroppino –

  • Voor dit recept heb je een blender nodig. Vul de blender met twee schepjes ijs  en voeg de Prosecco en Limoncello toe. Laat de blender zijn werk doen totdat het geheel goed gemixt is. Serveer de Scroppino uit in een champagne glas en versier het met een citroenschil.
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.