Kippenbouten in Limoncello

Kippenbouten in Limoncello

Kippenbouten in Limoncello 1080 1080 DMC

Kippenbouten in Limoncello

– Ingrediënten 4 personen –

– 12 kippenbouten – enkele teentjes knoflook – 3 limoenen – verse tijm – olijfolie – limoncello – peper – zout –

– Bereidingswijze –

  • Doe de kippenbouten in een vuurvaste schotel en kruid ze stevig met peper en zout. Plet de knoflook en leg hem tussen de kippenbouten. Bestrooi de kip rijkelijk met verse tijm. Doe er wat olijfolie bij en overgiet overvloedig met limoncello. Snij de limoenen in partjes en leg die in de schotel. Zet de schotel in de oven op 180 °C totdat de kippenbouten goudbruin, krokant en gaar zijn (ongeveer 45 minuten). Draai de kippenbouten tijdens het bakken regelmatig om.
Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.